OVER MIJ

LIFE-FIT

Elk mens is uniek en ieder mens verdient het om ook die aandacht te krijgen die wij als therapeuten ook aan onszelf zouden toebedelen. Wij gaan uit van "delen". Ontvangen en geven zijn 2 belangrijke werkwoorden in onze praktijk. De patiënt staat centraal en zijn doel is prioriteit.

 

De combinatie van bioresonantie, ooracupunctuur, mental coaching geeft een enorme verdieping op zowel fysiek, bewust als onbewust vlak. Doordat we patiënten leren door middel van een eigen stukje verantwoordelijkheid op te pakken en beslissingen naar zichzelf toe te halen, komt men erachter dat je altijd een keuze hebt. Ook is het belangrijk om inzicht te krijgen in het bijstellen van verwachtingspatronen. Hoe groter het verwachtingspatroon, hoe groter de teleurstelling. Vragen stellen zoals: wat wil je zelf, wat is jou doel, waar ligt je grens? Komen allemaal aan de orde. Een niet te onderschatten terugkerend probleem is om te onderzoeken waar een verslaving vandaan komt, wat is de oorzaak van, roken, te veel eten, jezelf beschadigen, neurotische angsten, haren uittrekken, te veel drinken etc.

 

Bij Life-Fit zoeken we de oorzaak van de klacht en daarna kan deze zeer goed behandeld worden met ondersteuning van bioresonantie, body check, orthomoleculaire voedingssupplementen, homeopathische middelen, acupunctuur, magnetiseren, etc. Afhankelijk van de wensen van de patiënt.

 

2002

Verpleegkundige

ZGT Almelo

2010

Opleiding

Cursus Microscopisch Levend en Droogbloed analyse

2011

Start

Diploma verpleegkunde gehaald en gestart bij Ortho-Fit

Februari 2018

Opleiding

Opleiding Life Science Therapeut (natuurgeneeskundig therapeut) afgerond

April 2018

Overname

Praktijk Ortho-Fit locatie Tubbergen overgenomen. Deze locatie heet nu Life-Fit.

WENDY VAN DER WAL

Wendy van der Wal staan ingeschreven bij de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) en RBCZ (overkoepelende organisatie) en daardoor zijn er ziektekostenverzekeraars die de behandeling gedeeltelijk vergoeden mits u aanvullend verzekerd bent.

 

Wendy van der Wal is sinds maart 2011 bij Ortho-Fit werkzaam. Voorheen heeft zij ook al stage gelopen bij Ortho-fit en kent dus alle ins en outs. Wendy heeft zelf posttraumatische dystrofie gehad en hierdoor haar linkeronderbeen verloren. De dystrofie is uit haar lichaam en ze loopt, fietst enz. met een prothese. Daarnaast zit ze in het Nederlandse selectieteam van de rolstoelbasketbal en staat ook onder contract bij NOCNSF. Kortom, Wendy is iemand die een groot empathisch vermogen heeft en een enorme kracht om door te gaan, ondanks tegenslagen.